Skype časovi slovenačkog jezika

Kako učiti slovenački preko interneta?

slovenackijezik | 20 Mart, 2017 10:30

Šta vam je sve potrebno za uspešno učenje slovenačkog jezika, ili bilo čega drugog, preko interneta?

MOTIV

Šta ste sve u životu do sada želeli? Šta ste od toga realizovali, a za šta ste našli izgovor? Sama želja nije dovoljna.

Dajte svojim željama vetar u leđa. Razmislite zašto želite da naučite slovenački jezik i šta ste spremni da preduzmete da to ostvarite. Kakvu će promenu u vaš život doneti vaše novo znanje? Da li je to prilika da dođete do posla u inostranstvu, do stipendije za srednju školu ili fakultet, mogućnost da komunicirate sa dalekim i dragim rođacima, šansa više da plasirate svoju robu i usluge na novo tržište ili »samo« šansa da nekoj Slovenki/cu izjavite ljubav. Cool

Dakle, zašto želite da govorite slovenački? Kada želite da počnete da govorite slovenački – sledećeg meseca ili u sledećem životu? Šta ćete prvo uraditi, šta drugo... na putu ostvarenja te želje.

Odgovorite sebi na ta pitanja i svoju želju pretvorićete u cilj za koji možete odrediti korake i rokove kojih ćete se držati i uspeh je zagarntovan!

SKYPE

Skype je program za komunikaciju preko interneta koji učitelja stranog jezika »dovodi« u vašu dnevnu sobu, kancelariju ili baštu u kojoj uživate u pogledu na cveće, a pri tom učitelja ne morate da ponudite kafom i da razmišljate da li izgledate pristojno za taj susret. Innocent

Skype možete besplatno preuzeti i u par koraka instalirati na vašem računaru. Jednostavan je za upotrebu i realizaciju audio ili video komunikacije, razmenu dokumenata različitog oblika i pregled beleški.

Uz Skype izgovori tipa »do škole treba da promenim tri prevoza«, »ne snalazim se u grupi«, »učitelj ne čuje moje pitanje«... nisu prihvatljivi. Uštedećete i novac i vreme učeći od kuće u terminu koji vama odgovara.

GRADIVO

Skyp časovi pružaju mogućnost za obradu različitih oblika gradiva. Udžbenik i radne listove dobijate u pdf obliku, audio zapise za vežbe slušanja i razumevanja dobijate u mp3  formatu, a dodatni materijal su i linkovi do vežbanja na netu, video klipova, kvizova itd.

MENTOR

Potreban vam je i neko ko ima znanje slovenačkog jezika (ili oblasti koju učite preko neta), ali i dovoljno pedagoškog i didaktičkog znanja da gradivo uobliči i prilagodi vašim interesovanjima i potrebama. Potreban vam je mentor koji će vas voditi kroz proces učenja, motivisati vas na pravi način da dostignete svoj cilj, pratiti i prilagođavati metode i tehnike rada vašem napredovanju.

Kontaktirajte me i javite u koje vreme i preko kog Skype ID-a želite da komuniciramo. U dogovoreno vreme pozvaću vas da se upoznamo i održimo prvi, probni čas. Prvi čas je besplatan i neobavezujuć.

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Powered by blog.rs